Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás manapság nagyon divatos kifejezéssé vált, de nézzük meg miről is van szó valójában. A kerősoptimalizálás nem más, mint a népszerű keresőmotoroknak (Google, Yahoo, Bing) tetsző tartalmak generálása, optimalizálása a találati listán való előkelő helyezés érdekében.

A keresőoptimalizálás (más néven SEO = Search engine Optimalization) célja tehát az értékes tartalom teremtése. Elsőre talán triviálisan hangzik, de fontos, hogy a honlap az adott témáról szóljon. A keresőmotorok úgynevezett kulcsszavakra keresnek és nekünk kell kiválasztanunk, hogy mely kulcsszavakra optimalizáljuk a honlapunkat.

Megkülönböztetünk On-site és Off-site SEO-t. Az On-site SEO a weboldalunk tartalmára vonatkozik, míg az Off-site mindenre, ami ezen kívül történik, például az oldalunkra mutató linkekre. A honlapunkra mutató linkek közül csak az értékesek és relevásak hasznosak. Hiába mutat több száz link a site-unkra, ha irrelevánsak a hivatkozások, akár rosszabb helyezést is kaphatunk miattunk.

Cégünk kiemelten On-site SEO-val foglalkozik, ugyanis ez az erős alapja a sikeres marketingnek.
Kulcsszóelemzéstől a szövegírásig kézben tartjuk honlapja sikerét. Hosszútávú együttműködésben hiszünk és nem hagyjuk magára a megrendelőt. Legtöbb ügyfelünkkel szoros kapcsolatban vagyunk és levesszük az online marketing terhét a vállukról, hogy azzal foglalkozhassanak, amit igazán szeretnek.

A keresőoptimalizálás menete

1. Egy sikeres kampányt komoly háttérmunka előz meg. Fel kell deríteni, hogy az adott szektorban mennyire erős a verseny és milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni. Ezt általáben egy SEO Audit keretében valósítjuk meg, ahol versenytárs és piaci elemzést készítünk, valamint kidolgozunk egy marketing tervet.

2. A tervek és célok ismeretében megkezdjük az implementációt, közben folyamatosan mérjük az eredményeket.

3. A jó keresőoptimalizálás kampány folyamatos, tehát nem egy “egyszer megvettem, mostmár kész” üzlet, hanem az eredmények, kampányok folyamatos elemzése és ennek megfelelően a site optimalizációja.

4. Megjelenő új módszerek implementációja.

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba egy ingyenes konzultáció érdekében.

Név (kötelező)

Email (kötelező)

Tárgy

Üzenet