Tanácsadás szolgáltatásunk azon ügyfeleink között népszerű, akik egy új üzleti ötletet szeretnének megvalósítani, terjeszkednének. A megfelelő üzleti döntésekhez és a lépések kivitelezéséhez nyújtunk teljeskörű szolgáltatást.

vesper stock 1

TERVEZÉS

Induló (de akár már működő) vállalkozásoknál is vitális kérdés a marketing tervezés. Ehhez kívánunk szakértő kezet nyújtani. Az alapoktól kezdve rakjuk össze a cég profiljának legmegfelelőbb marketing tervet: Megtervezzük az arculatot, a kommunikációt, felderítjük a célcsoportot és kiválasztjuk a marketing mixet.

E-Commerce szakértő csapatunk segít új ügyfeleket szerezni, növelni a cége bevételét. Az E-kereskedelemben a kiemelkedő online marketing dönthet siker és bukás között. Egy honlap még nem online marketing, csupán egy eszköz, amit reklámozni kell.

Vállalkozása minden stádiumában segítségére lehetünk, legyen szó startup-ról, már működő vállalkozás újratervezéséről, vagy szimplán az eladások növeléséről.

effective_team_meetings

KONZULTÁCIÓ

Új tervek, új célok kitűzése előtt érdemes szakértőinkkel konzultálni, hogy megtudja kitűzött célját milyen lépések segítségével érheti el. Auditok során feltárjuk marketing stratégiájának erősségeit és gyengeségeit, javaslatot teszünk az eredmények optimalizálására.

Keresőoptimálás auditjaink rendkívül népszerűek, hisz ez egy remek és költséghatékony módszer az új ügyfelek megszerzésére.

project-management-700x468

PROJEKT MENEDZSMENT

Vállaljuk projektek komplett tervezését és kivitelezését, ezáltal megkönnyítve mindennapos munkáját. Legyen szó reklámfilm forgatásáról, rendezvény megszervezéséről, egy új reklámkampányról, minden feladatot megoldunk. Szeretnénk ügyfeleink minden kérését teljesíteni, hogy egy komplett szolgáltatást adhassunk, ne csak egy árut.

Hosszútávú partnereket keresünk, akikkel közös munkával érhetjük el a kitűzött célokat.

 

Felkeltettük érdeklődését? Tanácsra van szüksége?
Üzenjen nekünk!

Név (kötelező)

Email (kötelező)

Tárgy

Üzenet